Meevaller voor VVV: Opoku kan spelen

Print
 Meevaller voor VVV: Opoku kan spelen

Afbeelding: Laurens Eggen

In het duel met Almere City vrijdagavond in Venlo kan VVV-trainer Maurice Steijn weer beschikken over Johnatan Opoku. De aanvaller was bij zijn uitvallen (lieskwetsuur) begin februari clubtopscorer bij VVV.

Inmiddels is hij ingehaald door Ralf Seuntjens (13 treffers) en Vito van Crooij (14). Steijn: "Johnatan kan spelen, maar hij zal niet starten tegen Almere."

Dekker
Steijn kan vrijdagavond ook weer beschikken over verdediger Tristan Dekker. De jonge rechtsback trainde nog aangepast donderdagmiddag, maar is volledig hersteld van zijn enkelblessure. VVV moet het wel nog zonder Roel Janssen en Leandro Resida stellen. De linksback en de buitenspeler zijn nog geblesseerd.

Nederlagen
Volgens Steijn heeft zijn team de afgelopen week tijdens de trainingen laten merken de nederlagen in Dordrecht en thuis tegen NAC snel van zich af te willen spelen. "Ze kunnen niet wachten op het duel met Almere, maar dat wordt net als tegen NAC een moeilijke opgave. Almere heeft een goede ploeg met snelheid en scorend vermogen", zegt Steijn.


VVV: (vermoedelijke opstelling); D. van Crooij, Dekker, Röseler, Promes, Misidjan, V. van Crooij, Post, Leemans, Sleegers, Seuntjens, Hunte.