Leerlingen eren overleden conciërge vlak voor galabal

Print
Leerlingen eren overleden conciërge vlak voor galabal

Afbeelding: iStock

Angelique Evers (51) geldt al 15 jaar als de moeder van het Citaverde College in Horst. Leerlingen konden altijd voor alles bij haar terecht. Troost, een lach en een traan; Angelique was er altijd voor iedereen. Woensdag is deze parel plotseling komen te overlijden.

Vervolgens is er ook héél even aan gedacht om het galabal van de eindexamenleerlingen, dat vrijdagavond staat gepland, niet door te laten gaan. “Maar dat zou Angelique nooit gewild hebben”, zegt locatiedirecteur Ton Hermans van de school.

Witte ballonnen
En dus gaat het feest gewoon door. Maar niet zonder dat de leerlingen van tevoren even aan ‘hun’ Angelique denken. Vanaf de ventweg bij de Hubo in Sevenum wandelen de eindexamenkandidaten rond 19.30 uur met witte ballonnen in de hand naar hun feestlocatie. Een laatste groet aan een tweede moeder en een hart onder de riem voor iedereen die ze achter laat.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →