Strippende 'Sylvie' zorgt voor extra doelpunten Hannover

© AD/PR

Het Duitse voetbalteam Hannover '96 heeft met toestemming van coach André Breitenreiter een kartonnen pop van presentatrice-lingeriemodel Sylvie Meis (38) in de kleedkamer gekregen. Bij elke overwinning mogen ze haar drie kledingstukken uittrekken. Volgens de Duitse krant Bild en de trainer heeft de strippende 'Sylvie' momenteel alleen nog twee shirtjes en een broekje aan. De spelers zouden daardoor extra gemotiveerd zijn om doelpunten te scoren.

Redactie

Omdat Hannover '96 het de laatste tijd goed doet - dinsdag won het team van Nürnberg - is 'Sylvie' in rap tempo ontdaan van textiel. De coach, zo zou hij tegen Bild hebben gezegd, houdt nog even geheim wat de kartonnen Meis onder haar shortje en shirts draagt. Zeer waarschijnlijk gaat het om een setje uit haar bad- en lingerielijn. Het management van de kleine diva, die in Duitsland showprogramma's presenteert, heeft namens de blondine gereageerd op de pop. ,,Sylvie moet er hard om lachen en vindt het op een grappige en gekke manier een compliment.'' Coach Breitenreiter: ,,Het is een maffe actie van die jongens. Als het bijdraagt aan de motivatie van de spelers vind ik het prima.'' Sylvie is het daar mee eens. ,,Ze hoopt dat haar pop het team veel geluk brengt en is erg benieuwd naar een foto van haar tweedimensionale versie'', aldus het management van de ex-vrouw van Rafael van der Vaart.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee