Strippende 'Sylvie' zorgt voor extra doelpunten Hannover

Print
Strippende 'Sylvie' zorgt voor extra doelpunten Hannover

Afbeelding: AD/PR

Het Duitse voetbalteam Hannover '96 heeft met toestemming van coach André Breitenreiter een kartonnen pop van presentatrice-lingeriemodel Sylvie Meis (38) in de kleedkamer gekregen. Bij elke overwinning mogen ze haar drie kledingstukken uittrekken. Volgens de Duitse krant Bild en de trainer heeft de strippende 'Sylvie' momenteel alleen nog twee shirtjes en een broekje aan. De spelers zouden daardoor extra gemotiveerd zijn om doelpunten te scoren.

Omdat Hannover '96 het de laatste tijd goed doet - dinsdag won het team van Nürnberg - is 'Sylvie' in rap tempo ontdaan van textiel. De coach, zo zou hij tegen Bild hebben gezegd, houdt nog even geheim wat de kartonnen Meis onder haar shortje en shirts draagt. Zeer waarschijnlijk gaat het om een setje uit haar bad- en lingerielijn. 

Het management van de kleine diva, die in Duitsland showprogramma's presenteert, heeft namens de blondine gereageerd op de pop. ,,Sylvie moet er hard om lachen en vindt het op een grappige en gekke manier een compliment.'' Coach Breitenreiter: ,,Het is een maffe actie van die jongens. Als het bijdraagt aan de motivatie van de spelers vind ik het prima.'' Sylvie is het daar mee eens. ,,Ze hoopt dat haar pop het team veel geluk brengt en is erg benieuwd naar een foto van haar tweedimensionale versie'', aldus het management van de ex-vrouw van Rafael van der Vaart.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →