Mannen met bivakmutsen bedreigen persoon op straat met vuurwapen

© iStock

Twee mannen hebben donderdagavond een man in Maastricht met een vuurwapen bedreigd.

Redactie

Dat gebeurde rond 21:00 uur bij de tunnel aan de Scharnerweg. BivakmutsenHet slachtoffer liep over het trottoir toen een zwarte stationwagen opeens naast hem stapte. Twee zwartgeklede mannen met bivakmutsen stapten uit en bedreigden de man.

RotvaartEen fietsster kwam toevallig voorbij en zag wat er gebeurde. De vrouw schrok zich rot en fietste zo snel als kon door. Even later vloog de zwarte stationwagen de vrouw met een rotvaart voorbij. De vrouw kon niet zeggen wat er met de man die bedreigd werd is gebeurd, laat de politie weten. CamerabeeldenDe politie tast tot nog toe in het duister over wat er zich donderdagavond precies heeft afgespeeld. Mensen die iets gezien hebben worden dan ook opgeroepen zich te melden. Uit camerabeelden blijkt dat op het bewuste tijdstip veel voorbijgangers langskwamen. Die zou de politie graag willen spreken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee