Camera’s aangetroffen op damestoiletten Chemelot

Print
Camera’s aangetroffen op damestoiletten Chemelot

Afbeelding: iStock

Geleen / Lindenheuvel - Op twee damestoiletten op het terrein van de Brightland Chemelot Campus in Geleen zijn camera’s aangetroffen. De campus heeft aangifte gedaan bij de politie. Die heeft de zaak in onderzoek.

Naar aanleiding van de ontdekking van de camera’s zijn ook de andere toiletten op het bedrijventerrein onderzocht. Die inspectie heeft niets opgeleverd.

Alert
Brightland Chemelot heeft het personeel via een nieuwsbrief geïnformeerd over de vondst van de camera’s. Daarin worden medewerkers ook opgeroepen alert te zijn en verdachte zaken te melden.

Toiletten
Campus-woordvoerder Klaas Bos zegt geen nadere mededelingen te kunnen doen. "De zaak ligt nu in handen van de recherche. Ik denk niet dat die het op prijs stellen als wij hierover gaan communiceren." Het is onbekend hoe lang de camera’s op de twee toiletten hebben gehangen.  

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →