Burgerhoes en Pinkpopzaal Landgraaf geopend

Print
Het Burgerhoes in Landgraaf, het verbouwde en uitgebreide gemeentehuis, is vrijdagmiddag geopend. Dat gebeurde door het onthullen van een kunstwerk door oud-gouverneur Sjeng Kremers en burgemeester Raymond Vlecken.

Kremers was ruim dertig jaar geleden, toen nog in functie als gouverneur, ook degene die het stadhuis van de nieuwe gemeente in gebruik stelde.

Verbeterd
In het Burgerhoes zijn de meeste gemeentelijke diensten gehuisvest; door de modernisering is de serviceverlening aan de burgers sterk verbeterd en zijn de klanten sneller aan de beurt.

Pinkpopzaal
Pinkpopbaas Jan Smeets opende vrijdag ook de Pinkpopzaal, die eveneens in het Burgerhoes is ondergebracht. Zaterdag is de gloednieuwe voorziening de hele dag te bezichtigen voor geïnteresseerden en zijn er workshops en optredens.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →