Burgerhoes en Pinkpopzaal Landgraaf geopend

© RS

© RS

thumbnail:
thumbnail:

Het Burgerhoes in Landgraaf, het verbouwde en uitgebreide gemeentehuis, is vrijdagmiddag geopend. Dat gebeurde door het onthullen van een kunstwerk door oud-gouverneur Sjeng Kremers en burgemeester Raymond Vlecken.

Redactie

Kremers was ruim dertig jaar geleden, toen nog in functie als gouverneur, ook degene die het stadhuis van de nieuwe gemeente in gebruik stelde.

VerbeterdIn het Burgerhoes zijn de meeste gemeentelijke diensten gehuisvest; door de modernisering is de serviceverlening aan de burgers sterk verbeterd en zijn de klanten sneller aan de beurt.

PinkpopzaalPinkpopbaas Jan Smeets opende vrijdag ook de Pinkpopzaal, die eveneens in het Burgerhoes is ondergebracht. Zaterdag is de gloednieuwe voorziening de hele dag te bezichtigen voor geïnteresseerden en zijn er workshops en optredens.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee