Roda-supporter met baby op de arm hit op internet

© FOX

Vader Said is een hit op internet, sinds hij donderdagavond zijn pasgeboren baby Xavi de fles gaf in het Roda-stadion. Een oplettende cameraman legde het tafereel vast en maakte van Said voor even Nederlands bekendste Roda-fan.

Redactie

Siad blijft nuchter onder alle aandacht, zo laat hij EditieNL in een reactie weten. De supporter neemt zijn twee maanden oude zoontje bijna overal mee naartoe. "Toch gezellig om met het gezin een dagje weg te gaan? En tegenwoordig is overal een magnetron om een flesje op te warmen. Zelfs in het voetbalstadion."

GehoorbeschermersNogal wat mensen maakten zich op sociale media zorgen om de baby, vanwege het lawaai in het stadion. Maar daar had de vader een passende oplossing voor gevonden. Ter bescherming liet hij het kind gehoorbeschermers dragen.

Lees ook: Vader geeft baby de fles op tribune bij Roda

GeslapenHet duel tegen PEC Zwolle stond bol van de spanning. Enkel door de gemiste kansen van de bezoekers wist Roda de zwaarbevochten drie punten in Kerkrade te houden. De winnende treffer viel pas in de slotminuut, tot grote vreugde van Siad. Zoontje Xavi voelde die spanning duidelijk nog niet. Volgens zijn vader heeft hij zo ongeveer de hele wedstrijd geslapen. "In de rust begon hij te huilen. Toen heb ik hem dat flesje gegeven."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee