Limburgse Lennart wint talentenjacht en zit in nieuwe band

Print
Limburgse Lennart wint talentenjacht en zit in nieuwe band

Afbeelding: YouTube/The Band

Lennart Huijs uit Broekhuizen was vrijdagavond één van de winnaars van de Nederlands-Belgische talentenjacht The Band. De zanger gaat nu samen met drie anderen een Nederlandstalige boyband Buurland vormen.

Huijs die op dit moment in het dagelijks leven nog vuilnisman is en ook deel uitmaakt van de coverband 30 Past 7, gold vooraf aan de finale al als één van de favorieten. Zo werd hij de laatste weken al veelvuldig geprezen door de juryleden.

Afvalrace
Na een wekenlange afvalrace waren er vrijdag nog zes deelnemers over. Vier daarvan zouden de nieuwe boyband gaan vormen. Voor Huijs viel het qua spanning uiteindelijk mee. Al bij de eerste naam voor de nieuwe band kwam die van Lennart uit de envelop.

Later volgden ook nog Jelle, Laurens en Jannes waarmee Buurland compleet was. De eerste single van de band komt dit weekend uit.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →