Brand in voormalig café en winkelpand

Print
In Well is zaterdagavond laat een leegstaand café- en winkelpand grotendeels uitgebrand.

De brand in het voormalige café aan de Wezerweg ontstond omstreeks 23 uur en ging gepaard met een fikse rookontwikkeling.  

Begane grond
De brand begon door nog onbekende oorzaak op de begane grond en breidde zich uit naar de bovenverdieping. De brandweer kwam ter plaatse met twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een waterwagen. Het vuur was snel onder controle.

Het bedrijfspand liep desondanks veel schade op en kan als verloren worden beschouwd. Niemand raakte bij de brand gewond. De Wezerweg was lange tijd afgesloten voor het verkeer. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen