Bemanning helpt vrouw bevallen op 13 kilometer hoogte

Print
Bemanning helpt vrouw bevallen op 13 kilometer hoogte

Een stewardess houdt het pasgeboren meisje vast. Afbeelding: Twitter Turkisch Airlines

Een passagier van een vliegtuig is op bijna 13 kilometer hoogte bevallen van een baby. De bemanning van Turkish Airlines bracht het kleine meisje ter wereld.

Moeder Nafi Diaby was op weg van Guinee naar Burkina Faso op toen haar vliezen braken. De bemanning van Turkish Airlines schoot te hulp en al snel werd het meisje, Kadiju genaamd, geboren. 

Controle
Toen het vliegtuig eenmaal aan de grond stond werden moeder en dochter direct naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De Turkse vliegtuigmaatschappij liet later weten dat de twee het goed maken. 

De vliegtuigmaatschappij deelde foto's van de gebeurtenis op Twitter met de tekst: ,,Welkom aan boord prinses! Applaus voor onze bemanning.''

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen