Dronken man slaapt op vluchtstrook

Print
Dronken man slaapt op vluchtstrook

Afbeelding: AD

Een dronken man (36) besloot in de nacht van zaterdag op zondag dat de vluchtstrook van de snelweg wel een geschikte plek was om zijn auto te parkeren en wat nachtrust te pakken. De politie dacht daar anders over en slingerde hem op de bon.

Net na middernacht waarschuwde een voorbijganger de politie dat er een personenauto met pech op de vluchtstrook van de A4 stond. Er zou een lekke band verwisseld worden zonder gevarenverlichting.

Nadat opgeroepen agenten gingen kijken, zagen zij een man in de auto liggen die zijn roes aan het uitslapen was. Allerlei goederen uit de kofferbak lagen uitgestald op de vluchtstrook. Nadat de man was gewekt, namen de agenten hem mee naar het politiebureau voor ademanalyse. Hij bleek meer dan drie maal de toegestane limiet te hebben overschreden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →