Man in auto meerdere keren beschoten op parkeerplaats

Print

Afbeelding: De Limburger

Venlo - Een man is dinsdagavond in zijn auto meerdere keren beschoten op een parkeerplaats in Blerick bij winkelcentrum De Wieën.

De schietpartij vond rond 21:15 uur plaats.

Wonderwel overleefd
Volgens de politie werden vermoedelijk vanuit een andere auto de schoten gelost. Het is volgens een woordvoerder een wonder dat de man in de auto de kogelregen heeft overleefd. Bijna alle ramen lagen eruit, en twee banden werden aan diggelen geschoten. Ook zaten er kogelgaten in de deur van de auto. 

Lees ook: Auto beschoten in Blerick, politie tast nog in duister

Verhoor
De beschoten man heeft vervolgens zelf de politie gebeld. Eenmaal ter plaatse werd de omgeving afgezet en is een forensisch team een onderzoek gestart. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.


Opvallend
De politie tast voorlopig nog in het duister over de aanleiding van het schietincident en roept getuigen op zich te melden. Volgens een politiewoordvoerster is het opvallend dat niemand van de omwonenden iets heeft opgemerkt of de politie heeft gebeld. "Er zijn mensen die iets hebben gehoord, maar niet de link hebben gelegd met een mogelijk schietincident."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →