Man in auto meerdere keren beschoten op parkeerplaats

© De Limburger

© De Limburger

thumbnail:
thumbnail:

Een man is dinsdagavond in zijn auto meerdere keren beschoten op een parkeerplaats in Blerick bij winkelcentrum De Wieën.

Jack Martens

De schietpartij vond rond 21:15 uur plaats.Wonderwel overleefdVolgens de politie werden vermoedelijk vanuit een andere auto de schoten gelost. Het is volgens een woordvoerder een wonder dat de man in de auto de kogelregen heeft overleefd. Bijna alle ramen lagen eruit, en twee banden werden aan diggelen geschoten. Ook zaten er kogelgaten in de deur van de auto.

Lees ook: Auto beschoten in Blerick, politie tast nog in duisterVerhoorDe beschoten man heeft vervolgens zelf de politie gebeld. Eenmaal ter plaatse werd de omgeving afgezet en is een forensisch team een onderzoek gestart. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.OpvallendDe politie tast voorlopig nog in het duister over de aanleiding van het schietincident en roept getuigen op zich te melden. Volgens een politiewoordvoerster is het opvallend dat niemand van de omwonenden iets heeft opgemerkt of de politie heeft gebeld. "Er zijn mensen die iets hebben gehoord, maar niet de link hebben gelegd met een mogelijk schietincident."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee