Vijf arrestaties bij inval Satudarah in Venlo

Print
Vijf arrestaties bij inval Satudarah in Venlo

Afbeelding: Lé Giesen

Venlo - Bij een grootse inval van de politie dinsdagavond in Venlo bij panden van motorclub Satudarah zijn vijf personen aangehouden.

Ook is in een van de panden een tas met softdrugs en een vuurwapen aangetroffen. Over de hoeveelheid drugs kan de politie op dit moment nog geen duidelijkheid geven. Het onderzoek is nog niet afgerond. Meer arrestaties zijn niet uitgesloten, zo verklaart een woordvoerder van de politie. 

Honderd agenten
Een politiemacht van circa honderd agenten deed dinsdagavond invallen in twee panden in Venlo, waar leden van motorclub Satudarah elkaar treffen.

Lees ook: Inval was waarschuwing: Satudarah niet welkom in Venlo

Niet welkom
Het doel was een duidelijke waarschuwing af te geven dat de omstreden club niet welkom is in de gemeente. Dat bevestigt burgemeester Antoin Scholten van Venlo. De politie hoopte bij de inval softdrugs aan te treffen, wat de burgemeester de mogelijkheid verschaft de woning en de winkel aan de Bevrijdingsweg voor langere tijd te sluiten.

Lees ook: Politie valt ontmoetingsplek Satudarah binnen in Venlo

 

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →