Patiënte vertrekt uit ziekenhuis met infuus in hand

© HBVL

De politie in Maaseik kreeg dinsdagmiddag een melding dat er een patiënte met een infuus uit het ziekenhuis zou zijn ontsnapt.

Redactie

Het personeel van het ziekenhuis in Maaseik sloeg rond 10:35 uur alarm. De patiënte werd behandeld op de eerste hulp, maar was opeens verdwenen.Zonder toestemming vertrokkenDe vrouw, die al een infuus had gekregen bleek het ziekenhuis om een onbekende reden te hebben verlaten. Omdat ze zonder toestemming was vertrokken, werd de hulp van de politie ingeroepen. Die kampten samen met ambulancemedewerkers de omgeving uit in de hoop de patiënte terug te vinden.Weer gevondenNa een half uur werd de vrouw even verderop aangetroffen. Ze werd in de ambulance weer teruggebracht naar het ziekenhuis.Het gebeurt maar zelden dat ziekenhuismedewerkers de hulp van de politie inschakelen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee