Patiënte vertrekt uit ziekenhuis met infuus in hand

Print
Patiënte vertrekt uit ziekenhuis met infuus in hand

Afbeelding: HBVL

De politie in Maaseik kreeg dinsdagmiddag een melding dat er een patiënte met een infuus uit het ziekenhuis zou zijn ontsnapt.

Het personeel van het ziekenhuis in Maaseik sloeg rond 10:35 uur alarm. De patiënte werd behandeld op de eerste hulp, maar was opeens verdwenen.

Zonder toestemming vertrokken
De vrouw, die al een infuus had gekregen bleek het ziekenhuis om een onbekende reden te hebben verlaten. Omdat ze zonder toestemming was vertrokken, werd de hulp van de politie ingeroepen. Die kampten samen met ambulancemedewerkers de omgeving uit in de hoop de patiënte terug te vinden.

Weer gevonden
Na een half uur werd de vrouw even verderop aangetroffen. Ze werd in de ambulance weer teruggebracht naar het ziekenhuis.

Het gebeurt maar zelden dat ziekenhuismedewerkers de hulp van de politie inschakelen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen