Jubileumconcerten Rieu live te zien in zestig bioscopen

© De Limburger/Mitchell Giebels

André Rieu viert dit jaar het jubileum van zijn Johann Strauss Orkest. De Limburgse violist richtte het orkest precies dertig jaar geleden op en dat wordt gevierd in zestig bioscopen in heel Nederland.

ANP

Deze zomer zijn twee concerten van Rieu op het Vrijthof in Maastricht in het hele land te volgen.

André van DuinOnder de noemer André in Cinemas worden de Vrijthof-concerten van Rieu op zaterdagavond 22 juli en zondagmiddag 23 juli via satelliet vertoond. Voor de bioscoopbezoekers heeft de violist een extraatje. André van Duin verzorgt het ‘voorprogramma’ en interviewt Rieu zodra hij het podium afstapt.

Magische avond“We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons dertigjarige jubileum vieren”, zegt Rieu. “Het wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke, magische avond en ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken.”

Rieu toert de hele wereld over met het Johann Strauss Orkest, dat dertig jaar geleden begon als een klein groepje musici dat repeteerde in het klaslokaal op de basisschool van Rieu’s zoon.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee