Jubileumconcerten Rieu live te zien in zestig bioscopen

Print
Jubileumconcerten Rieu live te zien in zestig bioscopen

Afbeelding: De Limburger/Mitchell Giebels

André Rieu viert dit jaar het jubileum van zijn Johann Strauss Orkest. De Limburgse violist richtte het orkest precies dertig jaar geleden op en dat wordt gevierd in zestig bioscopen in heel Nederland.

Deze zomer zijn twee concerten van Rieu op het Vrijthof in Maastricht in het hele land te volgen.

André van Duin
Onder de noemer André in Cinemas worden de Vrijthof-concerten van Rieu op zaterdagavond 22 juli en zondagmiddag 23 juli via satelliet vertoond. Voor de bioscoopbezoekers heeft de violist een extraatje. André van Duin verzorgt het ‘voorprogramma’ en interviewt Rieu zodra hij het podium afstapt.

Magische avond
“We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons dertigjarige jubileum vieren”, zegt Rieu. “Het wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke, magische avond en ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken.”

Rieu toert de hele wereld over met het Johann Strauss Orkest, dat dertig jaar geleden begon als een klein groepje musici dat repeteerde in het klaslokaal op de basisschool van Rieu’s zoon.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →