Temptation Island: Karim kan Jolien en Herbert niet uit elkaar drijven

Print
Temptation Island: Karim kan Jolien en Herbert niet uit elkaar drijven

Afbeelding: YouTube/RTL Reality

Jolien en Herbert waren er na zes jaar samen vast van overtuigd dat ze Temptation Island als stel zouden overleven. Ze kregen gelijk, al is het met het hangen en wurgen. Met dank aan de Maastricht woonachtige verleider Karim.

In de laatste aflevering van Temptation Island werd woensdag op de Belgische tv (hier in Nederland pas op donderdag, dus pas op) teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Grote vraag was natuurlijk of de stellen nog bij elkaar waren. 

Charmes
Zeker bij Jolien en Herbert. Zes jaar waren de twee samen bij aanvang van het programma, maar al snel bleek dat dat geen garantie was voor eeuwige trouw. Al snel viel Herbert voor de charmes van verleidster Saartje en daarna was het hek van de dam.

Jolien nam revanche met Maastrichtenaar Karim en een goede afloop leek bepaald niet voor de hand te liggen.

Bedrogen
Toch bleek woensdagavond dat Jolien en Herbert nog steeds een stel zijn, weet Het Belang van Limburg. Al zijn er bij de laatste nog wel wat reserves. Dat Herbert zelf als eerste in de fout ging is daarbij geen reden om eens in de spiegel te kijken. “Ik ben niet trots op mezelf, maar zij heeft mij bedrogen met Karim. Zij heeft mij getoond hoe die pijn voelt. Het is iets dat ik nooit meer wil meemaken", aldus Herbert.

Toch lieten de twee enkele maanden na de opnames weten dat het vertrouwen weer groeit en er hoop is op een toekomst. Overigens overleefde niet alle relaties 'de ultieme test'. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen