Acteur Fast and the Furious: 'Sorry dat ik niet weet wie Max Verstappen is'

Print
Acteur Fast and the Furious: 'Sorry dat ik niet weet wie Max Verstappen is'

Afbeelding: ANP

Het zijn de ultieme racefilms en dus zou een gastrolletjes voor Max Verstappen in The Fast and the Furious helemaal niet zo gek zijn. Voorlopig lijkt daarvan echter geen sprake, acteur Scott Eastwood die meespeelt in de nieuwe film uit de reeks heeft bijvoorbeeld geen idee wie Max Verstappen is.

De Limburger vergaarde de afgelopen twee jaar wereldfaam met zijn spectaculaire inhaalacties en aggressieve rijstijl, maar Scott Eastwood heeft daar weinig van meegekregen. 

Verstappen
De acteur laat desgevraagd aan het AD weten nog nooit van de naam Verstappen gehoord te hebben. Hij wijt dat aan zijn afkomst. "Ik ben meer geïnteresseerd in de NASCAR-races die in mijn land heel populair zijn. Sorry dat ik niet weet wie Max Verstappen is."

Overigens heeft Eastwood wel iets anders gemeen met Verstappen: een beroemde vader. De vader van Scott heet namelijk Clint. Inderdaad de wereldberoemde acteur en regisseur. En dus heeft hij wel een idee hoe Max Verstappen zich in het begin heeft moeten voelen. 

Achternaam
"Ik moet mij in elke film telkens weer bewijzen. Mijn uiterlijk en achternaam scheppen bepaalde verwachtingen. Ik hou erg van acteren. Dat heb ik van mijn vader meegekregen. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Maar ik wil het nu op eigen kracht rooien."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen