VVV-fans vieren kampioenschap met 5.000 vlaggetjes

Print
VVV-fans vieren kampioenschap met 5.000 vlaggetjes

Afbeelding: Peter Schols

Als VVV-Venlo aanstaande maandag (17 april) het kampioenschap in de Jupiler League behaalt, dan worden ’s avonds bij de huldiging op de markt voor het Venlose stadhuis aan de fans 5.000 geel-zwarte vlaggetjes uitgedeeld.

De sfeeractie is een initiatief van De Limburger, in samenwerking met VVV-Venlo. De Limburger is mediapartner van de club. Aan de geel-zwarte vlaggetjes is bovendien een prijsvraag verbonden. Ieder vlaggetje heeft een unieke code, waarmee de supporters mooie prijzen kunnen winnen, zoals VIP-arrangementen bij VVV-Venlo, seizoenkaarten, officiële wedstrijdshirts en voetballen. 

Volg VVV op de voet
De Limburger besteedt vanzelfsprekend ook in de krant en online uitgebreid aandacht aan de mogelijk beslissende wedstrijden van VVV, vrijdag tegen RKC Waalwijk en paasmaandag tegen FC Emmen. Als de Venlose ploeg maandag kampioen wordt, brengt De Limburger dinsdag een speciale VVV-bijlage uit in de regio's Noord en Midden-Limburg. Al het nieuws over VVV-Venlo is te volgen in de krant, delimburger.nl en op de gratis nieuwsapp van De Limburger.