Sterrenchef Margo Reuten is gek op bolognesechips

Print
Sterrenchef Margo Reuten is gek op bolognesechips

Afbeelding: Peter Schols

Alleen perfect is goed genoeg voor Margo Reuten (51) uit Maasbracht. De bekende Limburgse masterchef van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke topchef in de Benelux met twee Michelinsterren.

Eind vorig jaar mocht ze in Tokio de prestigieuze internationale Woman of the Year-award op haar palmares bijschrijven. Ze was zo gelukkig met die erkenning dat ze voor een zaal met 500 toeschouwers dolenthousiast: “I love Japan”, riep en de zaal daarna in een deuk lag.

In een uitgebreid en openhartig interview met L-magazine vertelt de sterrenchef over haar passie voor koken waarbij ze mensen graag ‘gek’ maakt met bijzondere smaken. Eet ze zelf altijd chique? Nee, hoor, als Margo een zeldzame dag vrij is, kan ze enorm genieten van bolognesechips, een mooie film op tv: pure ontspanning.

Het is vooral die drang naar perfectie die haar zo ver bracht in het vak. Ook voor nieuw aanstormend talent legt ze de lat hoog. Maar als ze leerlingen aanneemt, is ze er ook 100 procent voor ze en mogen ze haar kennis tijdens hun opleiding helemaal in zich opzuigen. 

Het hele interview lees je zaterdag 15 april in L-magazine.

Wil je niets missen van L-magazine?

Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!