26-jarige man komt om het leven bij schietpartij in Sittard

© Etienne Zegers

De 26-jarige man die zaterdagochtend om het leven is gekomen in Sittard blijkt te zijn neergeschoten.

Redactie

De man werd zaterdag naar het ziekenhuis in Sittard-Geleen gebracht. Aanvankelijk bestond de indruk dat de man was gestoken, maar de man bleek ernstig gewond te zijn geraakt bij een schietincident. De man is enige tijd later bezweken aan zijn verwondingen.Lees ook: Man overleden na fatale steekpartij in SittardSchietpartijUit het onderzoek is vast komen te staan dat rond 01:00 uur diverse schoten zijn gevallen in een horecazaak aan de Tudderenderweg in Sittard. Daarbij raakte de man gewond. Vermoedelijk is er voorafgaande aan de schietpartij ergens in de directe omgeving een handgemeen geweest tussen de man en enkele andere personen.

Zwarte Volkswagen gezochtDe politie is op zoek naar meerdere verdachten die er in een zwarte Volkswagen Golf met een Duits kentekenplaat vandoor zijn gegaan. Het kenteken is afkomstig uit Heinsberg en begint met de lettercombinatie HS. Mensen die de auto gezien hebben of mogelijk over andere informatie beschikken die met de schietpartij te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee