Verstappen snelste in derde vrije training

© ANP

Max Verstappen heeft zaterdag de snelste tijd gereden in de derde en laatste vrije training van de Grote Prijs van Bahrein. De Nederlander overbrugde zijn snelste rondje in 1.32,194.

ANP

Hij was net iets sneller (0,110) dan de Britse wereldkampioen Lewis Hamilton. De Duitser Sebastian Vettel eindigde in zijn Ferrari als derde. Zaterdag staat ook nog de kwalificatie van de Grote Prijs van Bahrein op het programma.Schade aan bodemplaatDe negentienjarige Limburger eindigde vrijdag als derde in de eerste vrije training. In de tweede vrije training kwam hij niet verder dan de achtste plaats. Verstappen stond toen lang in de pits vanwege schade aan de bodemplaat van zijn bolide. De oorzaak bleek een afgebroken onderdeel van de Mercedes van Valtteri Bottas waar Verstappen overheen was gereden.De race kun je zondag vanaf 17:00 uur live volgen via de website of app van de De Limburger.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee