Moeder betaalt bezoekje aan bordeel voor zoon (24), maar dat loopt dramatisch af

© iStock

Omdat haar 24-jarige zoon opvallend veel interesse had getoond in een jonge prostituee, besliste een moeder uit de Duitse stad Neunkirchen om hem een bezoekje aan het bordeel cadeau te doen. Maar dat bezoekje liep vrijdag dramatisch af.

HBVL

Terwijl zijn moeder op de begane grond bleef wachten, verdween haar zoon samen met de jongedame in een kamer op de tweede verdieping. Niet veel later ontstond er echter grote paniek.

Tijdens de daad was de jongeman, die 150 kilogram woog, plots ingestort. Een trauma-arts kon hem ter plaatse reanimeren. Maar het kostte enige tijd om de jongen het pand uit te krijgen om hem naar het ziekenhuis te kunnen vervoeren.

“We werden vrijdagavond opgeroepen voor versterking”, zegt een lokale brandweerman. “We moesten de 24-jarige man via het raam uit het bordeel halen om hem vervolgens naar het ziekenhuis te transporteren.”

De jongeman kwam uiteindelijk in het ziekenhuis om het leven. Vermoedelijk kreeg hij een hartstilstand, veroorzaakt door zijn overgewicht in combinatie met viagra.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee