Agressieve man gooit met bierblikjes en gaat agent te lijf

Print
Agressieve man gooit met bierblikjes en gaat agent te lijf

Afbeelding: iStock

Een man uit Venray is afgelopen nacht in Nijmegen opgepakt omdat hij zich ernstig had misdragen tegenover een stel politieagenten.

De 30-jarige Limburger liep rond 0:30 uur over het Quackplein toen hij een bierblikje tegen een passerende politiewagen gooide.

Achtervolging
De agenten waren daar natuurlijk niet van gediend en reden op de man af, die daarop nog een voorwerp op de voorruit gooide. Toen de agenten uitstapten om de man in te rekenen, werd een van hen belaagd. De politieman wist hem van zich af te houden, maar moest daarna de achtervolging inzetten omdat de Venraynaar het op een lopen had gezet. 

Pepperspray
Ver kwam hij niet, want een eindje verderop wisten de agenten hem in te halen. Omdat het Limburgse heethoofd toen nog niet was gekalmeerd, besloten de agenten pepeprspray te gebruiken om hem in bedwang te houden. De Venraynaar werd daarna opgepakt en afgevoerd naar het bureau.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →