Fortuna mist Ospitalieri tegen FC Oss

Print
Fortuna mist Ospitalieri tegen FC Oss

Fortuna-trainer Sunday Oliseh. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

Hoe Fortuna-trainer Sunday Oliseh zijn troepen na het verlies tegen FC Eindhoven weer op de rails heeft proberen te krijgen? “Door het licht te houden”, laat de trainer weten.

Zaterdag heeft hij zijn team slechts lichtjes laten trainen. En ook zondag op het voetbalterrein in Stevensweert bleef de trainingsarbeid binnen de perken. "Het is nu ook wel prettig om nu wat verder weg te trainen", zei Oliseh over de locatie in Stevensweert. "Zonder uitzicht op het stadion. Dat haalt toch de druk er wat af."

FC Oss
Op paasmaandag moet zijn elftal in eigen huis aantreden tegen FC Oss, de nummer vijftien op de ranglijst. Hoe de opstelling er precies uit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk. Gavin Vlijter, die in de warming up voor de wedstrijd tegen Eindhoven geblesseerd uitviel, was zondag gewoon weer van de partij. "Hij lijkt fit", zegt Oliliseh. "Maar of hij kan spelen weet ik nog niet."

Mares
Wie er in iedere geval niet bij is, is Marco Ospitalieri die tegen Eindhoven na een uur gewisseld werd omdat hij last kreeg van een bovenbeenspier. Waarschijnlijk neemt middenvelder Kamen Hadzhiev zijn plek als linksback in. Luc Mares vervangt in dat geval de opengevallen positie van Hadzhiev op het middenveld.