Fans Bastia vallen Depay en andere Lyon-spelers aan

© EPA

Het duel tussen SC Bastia en Olympique Lyonnais is zondagavond na de eerste helft gestaakt. Fans van de thuisclub kwamen tijdens de warming-up het veld op en zochten de confrontatie met spelers van Lyon. In de rust ging het weer mis.

Redactie

Waarom de supporters van Bastia op het veld kwamen is niet duidelijk. Wel is op beelden goed te zien dat ze onder meer contact zochten met Memphis Depay.

BeveiligersNa wat geduw over en weer werd de selectie van Lyon door de staf naar de catacomben geleid. Daar hadden beveiligers de grootst mogelijke moeite om de hekken naar het veld dicht te houden.

Toch ging het duel van start. In de rust liep echter een steward het veld in om verhaal te halen bij Anthony Lopes. Die was daar duidelijk niet van gediend, waarna een opstootje ontstond en het duel definitief werd gestaakt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee