Boze Massa waarschuwt Verstappen: 'pas op met wat je zegt'

© ANP/Frits van Eldik

Max Verstappen heeft zich bepaald niet populair gemaakt bij Felipe Massa. Verstappen was na de kwalificatie woedend op Massa door wie hij zich genaaid voelde. De Braziliaan is echter niet gediend van die uitspraken.

Redactie

Verstappen was direct na de kwalificatie boos omdat Massa hem gehinderd zou hebben waardoor hij geen goede laatste ronde kon rijden.

BraziliaanToen Verstappen de vraag kreeg of hij Massa nog zou aanspreken op zijn gedrag, zei de Limburger: "Nou, hij is een Braziliaan, hè? Daar valt niet zo erg mee te praten."

Lees ook: Verstappen voelt zich 'genaaid' door Massa

OngepastEen uitspraak die Massa niet kon waarderen. "Het is zonder twijfel ongepast om zo over Brazilianen te spreken. Hij weet niet waar hij het over heeft. Ik heb hem gezegd dat hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Later in het seizoen is immers nog de Grand Prix van Brazilië. Dus wees zorgvuldig met het kiezen van je woorden..."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee