Oproep: deel je verhaal met ons. Wie vertrouw jij nog en wie niet?

Print
Oproep: deel je verhaal met ons. Wie vertrouw jij nog en wie niet?

Afbeelding: De Limburger

Al jaren is het wantrouwen in Limburg groter dan waar dan ook in Nederland. Vanaf juni gaan we daar een maand lang samen over praten en schrijven. Met jullie.

We zijn op zoek naar jouw verhaal. Wat heb jij in je eigen leven of van dichtbij meegemaakt waardoor je het vertrouwen hebt verloren? Of heb je juist een mooi verhaal over voorwaardelijk vertrouwen? Misschien deed je ooit een geweldige poging om vertrouwen te herwinnen.

Dit is het moment om er met ons over te spreken. Want waarom is het vertrouwen in Limburg nou zoveel lager dan in de rest van het land? Die zoektocht gaan we samen aan.

Stuur een mailtje naar ons en doe mee!

Groetjes,

Ruben en Genaud

ruben.vanerp@delimburger.nl | genaud.molin@delimburger.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen