Baart gaat Steins achterna

Print
Baart gaat Steins achterna

Afbeelding: Ermindo Armino

?Handballer Joris Baart verlaat na dit seizoen landskampioen OCI-Lions.

De rechteropbouwer en international vervolgt zijn carrière bij het Franse Chartres Metropole Handball, dat uitkomt op het tweede niveau.

Play-offs
Dat maakte zijn nieuwe club woensdag bekend. De formatie heeft zich net zoals het Massy van Luc Steins gekwalificeerd voor de play-offs en maakt nog kans om te promoveren naar de hoogste liga waar het vorig seizoen uit degradeerde.

Topschutter
Baart is dit seizoen samen met Joao Ramos de onbetwiste topschutter van de formatie uit Sittard-Geleen en blinkt bijna wekelijks uit. Mocht Chartres promoveren dan speelt Baart volgend seizoen samen met Steins in een van de sterkste competities ter wereld aangezien zijn oud-ploeggenoot al heeft getekend bij Tremblay, en die ploeg op de rand staat van het kampioenschap.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen