LSD-feest op scholengemeenschap in Weert mag doorgaan

Print
LSD-feest op scholengemeenschap in Weert mag doorgaan

Afbeelding: Jeroen Kuit

De Laatste Schooldag (LSD) op de Philips van Horne Scholengemeenschap in Weert mag vrijdag van de schoolleiding doorgaan.

Eindexamenleerlingen richtten enkele weken geleden tijdens hun laatste lesdag vernielingen aan in de school. Het leverde een schadepost op van zo’n 2500 euro.

Lees ook: Eindexamenleerlingen Weert misdragen zich

Melden
In eerste instantie wilde de schoolleiding de activiteiten op 21 april schrappen, als de leerlingen die zich hadden misdragen zich niet zouden melden. Nu is besloten dat de activiteiten, in aangepaste vorm, toch door mogen gaan. Daarbij is ook overleg gevoerd met de ouderraad. 

Feest
Nadat op de middelbare scholen in Weert vrijdag overdag een eigen programma per school is afgewerkt, vindt er ’s avonds in de Poort van Limburg een groot gezamenlijk feest plaats in het kader van de Laatste Schooldag. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →