Het is officieel: er komt een reünie van de Spice Girls

Print
Het is officieel: er komt een reünie van de Spice Girls

Afbeelding: YouTube Spice Girls GEM

Er werd een jaar geleden al op gehint toen ze de 20ste verjaardag vierden van hun debuutsingel 'Wannabe', maar de Spice Girls hebben het nu officieel gemaakt: er komt een reünie. Met drie van de vijf dames - Mel B., Geri Halliwell en Emma Bunton - welteverstaan.

In juli vorig jaar namen de drie dames een video op waarin ze duidelijk maakten dat er een reünie op komst was. Niet met de voltallige groep, want Victoria Beckham en Melanie C. haastten zich iedereen ervan te verzekeren dat zij er niet bij zouden zijn. Maar toch. Er werd een 'speciaal feestje' aangekondigd en iedereen was uitgenodigd. Later bleek dat de dames in 2017 op tournee zouden gaan.

Zwangerschap
De zwangerschap van Geri gooide echter roet in het eten en de plannen werden voor onbepaalde tijd uitgesteld. Zelfs na de geboorte van haar kind in januari werd er met geen woord meer over gerept. Tot nu. En dat blijkt te danken te zijn aan de scheiding van Mel B., zo meldt het online magazine Paper.

Controlerend
Mel B. zette kortgeleden een punt achter haar relatie met Stephen Belafonte en het zou zijn controlerende invloed geweest zijn die de reünie tegenhield. "We doen de reünie nog niet meteen, maar in de nabije toekomst", aldus Geri. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →