Het is officieel: er komt een reünie van de Spice Girls

© YouTube Spice Girls GEM

Er werd een jaar geleden al op gehint toen ze de 20ste verjaardag vierden van hun debuutsingel 'Wannabe', maar de Spice Girls hebben het nu officieel gemaakt: er komt een reünie. Met drie van de vijf dames - Mel B., Geri Halliwell en Emma Bunton - welteverstaan.

AD

In juli vorig jaar namen de drie dames een video op waarin ze duidelijk maakten dat er een reünie op komst was. Niet met de voltallige groep, want Victoria Beckham en Melanie C. haastten zich iedereen ervan te verzekeren dat zij er niet bij zouden zijn. Maar toch. Er werd een 'speciaal feestje' aangekondigd en iedereen was uitgenodigd. Later bleek dat de dames in 2017 op tournee zouden gaan.ZwangerschapDe zwangerschap van Geri gooide echter roet in het eten en de plannen werden voor onbepaalde tijd uitgesteld. Zelfs na de geboorte van haar kind in januari werd er met geen woord meer over gerept. Tot nu. En dat blijkt te danken te zijn aan de scheiding van Mel B., zo meldt het online magazine Paper.

ControlerendMel B. zette kortgeleden een punt achter haar relatie met Stephen Belafonte en het zou zijn controlerende invloed geweest zijn die de reünie tegenhield. "We doen de reünie nog niet meteen, maar in de nabije toekomst", aldus Geri.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee