Vermiste 14-jarige Destiny meldt zich gezond en wel

Print
Vermiste 14-jarige Destiny meldt zich gezond en wel

Afbeelding: iStock/Facebook

De 14-jarige Destiny die sinds woensdagmorgen werd vermist is weer terecht. "Het meisje is gezond en wel", zo geeft een politiewoordvoerder aan.

Uit privacy-overwegingen kan de politie verder geen mededelingen doen. 

Vermist
De Brunssumse scholiere werd woensdagmorgen bij het Bernardinuscollege in Heerlen afgezet, maar verscheen niet op school. Zij kwam ook niet thuis. Een dag later was er nog steeds niets van haar vernomen.

Sporttas
Haar ouders plaatsten op Facebook oproepen om uit te kijken naar hun dochter. "Desje, mama en papa hier, we missen je, kom naar huis of laat alsjeblieft iemand iets weten!", schreven  ze op Facebook.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen