Sunday Oliseh weet het nog niet: Ospitalieri of Hadzhiev?

© Erwin Spek

Fortuna-trainer Sunday Oliseh dubt nog over de opstelling voor de wedstrijd tegen Den Bosch. Het is nog niet duidelijk of Marco Ospitalieri vrijdagavond kan meespelen.

Ron Langenveld

Bij de wedstrijd thuis tegen FC Oss zag Marco Ospitalieri noodgedwongen vanaf de tribune hoe Fortuna met een 2-0 zeg aan de haal ging. Maar de bovenbeenblessure die de linksback opliep in de wedstrijd tegen FC Eindhoven, is inmiddels zodanig onder controle dat hij donderdag weer met de selectie kon meetrainen. Of hij speelt vrijdagavond tegen het als veertiende geplaatste FC Den Bosch is overigens nog een vraagteken.

Vervanger"Ik weet morgen pas wie ik precies kan opstellen”, sprak trainer Sunday Oliseh, die voor zijn doen gisteren nogal kort van stof was. Mogelijk dat de trainer terugvalt op middenvelder Kamen Hadzhiev als vervanger voor Ospitalieri. Diens plek op het middenveld wordt dan waarschijnlijk ingenomen door Vitor Saba of Jorrit Smeets.

Voor de eerZowel voor Fortuna als voor Den Bosch is er vrijdag buiten de eer niets meer te winnen. Den Bosch beleefde een dramatisch paasweekend met twee verliespartijen, waardoor de ploeg de kansen op de nacompetitie definitief heeft verspeeld.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee