VVV jaagt op laatste punt voor kampioenschap

© ProShots

VVV heeft vrijdagavond op bezoek bij FC Eindhoven (20.00 uur) voldoende aan een punt om zich te kronen tot kampioen van de eerste divisie. Coach Maurice Steijn verwacht dat dit niet makkelijk gaat worden.

Qasim Hakim

"Eindhoven heeft een goede ploeg en speelt nog voor een plek in de play-offs. Daarnaast voelen mijn spelers wel degelijk de druk van het kampioenschap. Daar speel je weer om. Aan de andere kant kom je steeds dichterbij. Met negen punten voorsprong, een beter doelsaldo en een beter onderling resultaat tegen Jong Ajax zo dat eigenlijk niet hoeven. Zo dicht zijn we er namelijk nog niet bij geweest’’, aldus Steijn, die weer kan beschikken over Torino Hunte.

VraagtekenNils Roseler is nog een vraagteken voor Steijn. De Duitser heeft last van zijn bovenbeen, maar de Haagse coach verwacht wel dat de Duitser kan starten. "Torino begint op de bank. Ik start met dezelfde basiself als tegen Emmen.’’

Opstelling VVV: Delano van Crooij; Rutten Promes, Roseler, Janssen; Post, Leemans; Van Crooij, Seuntjens en Sleegers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee