Yvon Jaspers: Alle boeren zijn gelukkig, ook Riks

Print
Yvon Jaspers: Alle boeren zijn gelukkig, ook Riks

Afbeelding: KRO/NCRV

Vooruitblikkend op de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal zegt presentatrice Yvon Jaspers dat alle vijf de boeren hun geluk in de liefde gevonden hebben. Dat betekent dat ook Riks uit Canada, die maar niet verliefd op kandidate Marit werd, weer kriebels heeft.

,,We hebben vijf gelukkige boeren'', aldus een stralende Yvon gisteravond in Pauw. Gevraagd of ze doelt op hun leven of op de liefde, antwoordde ze glimlachend: ,,Nou... Ja.''In de talkshow van Jeroen Pauw werd vervolgens een fragmentje getoond waarin Riks toegeeft dat 'gevoel een raar ding is'. Op het schip SS Rotterdam vertrouwde de melkveehouder Yvon toe dat hij er tijdens de citytrip met Marit achterkwam dat hij gevoelens voor een andere vrouw had. ,,Naarmate de dagen verstreken was het toch iets van... Ja, dat ik toch iemand ken die beter in het... Ja, waar ik gevoelens voor had waarvan ik niet dacht dat die er waren.''
 

Liefdesbrieven
Oud-deelneemster Ada, die aan de kant werd gezet door boer Geert, denkt dat het wel goedkomt met Marit. ,,Net als met mij destijds'', vertelt ze deze krant. Ook de vrouwen die het dit seizoen net niet werden, zijn hun vertrouwen in de liefde niet kwijt. Anne (boer Herman), Anke (boer Marc), Susanne (boer David) en Alberdien (boer Olke) hebben een stapeltje liefdesbrieven op hun bureau liggen.

Morgenavond wordt duidelijk hoe het met Marc (Zambia) en zijn Annekim gaat, of Herman (Frankrijk) nog verliefd door de Provence wandelt met Fleur, of de Westlandse Mara een verhuizing naar Roemenië zitten zitten voor David en of Sandra toch smelt voor de zorgzaamheid van boer Olke (Verenigde Staten).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →