Ook naaktfoto's van Carice van Houten gelekt

Carice van Houten

Carice van Houten© AFP/Mark Ralston

Hollywoodactrice Carice van Houten (40) is het zoveelste slachtoffer geworden van The Fappening, een grootschalige hack van telefoons van celebrities. Het gaat om naaktfoto's uit de privécollectie van Carice en haar vriend Guy Pearce (49).

AD

De hackers, die de afgelopen weken meer foto's van onder meer Kate Hudson, Miley Cyrus en de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo vrijgaven, dreigden al langer pikante beelden van Carice online te zetten. Ponticorvo deed daartegen vorige maand aangifte. Het is nog onbekend of Carice dat ook gaat doen.

ZwangerOp de naaktfoto's, waarop de actrice te zien is in bed, in bad en op de bank, is ze zwanger van zoon Monte. Hij werd op 29 augustus geboren. Guy is zichtbaar in een still uit een videogesprek.Het stel heeft een haatverhouding met mensen die hun privacy schenden. Zo twitterde Carice onlangs een kort 'fuck off!' richting de paparazzi die foto's maken van haar en Monte.

NaaktscènesVan de actrice is overigens bekend dat ze naaktscènes niet schuwt. Zo ging ze voor haar rol als priesteres Melisandre in de succesvolle fantasyserie Game of Thrones meerdere keren uit de kleren.

The Fappening is al jaren actief. In 2014 werden de eerste foto's van de iClouds van Jennifer Lawrence en Kate Upton gepubliceerd. Diverse hackers werden daarvoor veroordeeld.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee