Ook naaktfoto's van Carice van Houten gelekt

Print
Ook naaktfoto's van Carice van Houten gelekt

Carice van Houten Afbeelding: AFP/Mark Ralston

Hollywoodactrice Carice van Houten (40) is het zoveelste slachtoffer geworden van The Fappening, een grootschalige hack van telefoons van celebrities. Het gaat om naaktfoto's uit de privécollectie van Carice en haar vriend Guy Pearce (49).

De hackers, die de afgelopen weken meer foto's van onder meer Kate Hudson, Miley Cyrus en de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo vrijgaven, dreigden al langer pikante beelden van Carice online te zetten. Ponticorvo deed daartegen vorige maand aangifte. Het is nog onbekend of Carice dat ook gaat doen. 

Zwanger
Op de naaktfoto's, waarop de actrice te zien is in bed, in bad en op de bank, is ze zwanger van zoon Monte. Hij werd op 29 augustus geboren. Guy is zichtbaar in een still uit een videogesprek.

Het stel heeft een haatverhouding met mensen die hun privacy schenden. Zo twitterde Carice onlangs een kort 'fuck off!' richting de paparazzi die foto's maken van haar en Monte. 

Naaktscènes
Van de actrice is overigens bekend dat ze naaktscènes niet schuwt. Zo ging ze voor haar rol als priesteres Melisandre in de succesvolle fantasyserie Game of Thrones meerdere keren uit de kleren.

The Fappening is al jaren actief. In 2014 werden de eerste foto's van de iClouds van Jennifer Lawrence en Kate Upton gepubliceerd. Diverse hackers werden daarvoor veroordeeld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →