Hoorzittingen fusie Heerlen-Landgraaf op 6 en 8 juni

Print
Hoorzittingen fusie Heerlen-Landgraaf op 6 en 8 juni

Afbeelding: De Limburger

De hoorzittingen die het Limburgs Parlement organiseert over de voorgenomen fusie tussen Heerlen en Landgraaf zullen begin juni gehouden worden.

De eerste bijeenkomst is op 6 juni vanaf 18:30 uur bij Het Streeperkruis in Landgraaf, de tweede op 8 juni vanaf 18.30 uur bij Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. 

Aanmelden
Het doel van de avonden is om te kijken welke meningen, gevoelens, suggesties en voorstellen er zijn over de door het college van Gedeputeerde Staten voorgenomen fusie tussen de twee gemeenten. Bij de hoorzittingen zijn zowel inwoners als andere belanghebbenden welkom. Aanmelden kan vanaf medio mei via een aanmeldingsformulier op de website van de provincie Limburg. 

Besluit
Naar aanleiding van de twee hoorzittingen zal de Statencommissie Financiën, Economische Zaken en Bestuur haar bevindingen overhandigen aan het college van Gedeputeerde Staten. Op 6 juli moet het Limburgs Parlement uiteindelijk een besluit nemen over het herindelingsadvies.  

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →