Volledige line-up Solar Weekend bekendgemaakt

Volledige line-up Solar Weekend bekendgemaakt

Afbeelding: Solar

Solargangers kunnen dit jaar uit hun dak gaan op de beats van niemand minder dan Sunnery James & Ryan Marciano.

Ook grote buitenlandse namen op dancegebied  zijn vertegenwoordigd:  Booka Shade, Big Gigantic, groots in de States. En Dubfire, bekend om zijn donkere techno sound. Met zijn label SCI+TEC host hij de Techno Tent op zaterdag en daarbij nodigt hij onder anderen miss Kittin, Rod en Shaded uit.

Hiphop
Qua hiphop is praktisch de hele frontlinie van de Nederlandse scene vertegenwoordigd. Rico & Sticks zijn van de partij, Jonna Fraser en Kraatje pappie spelen een set op de mainstage en de Eindhovense rapper Kempi staat op de Container Compound. Ook de nieuwe generatie rappers laat van zich horen: Boef, Bizzy&Yung Felix, Yung Internet, SBMG, Sojuju.

Live muziek
De liefhebber van live muziek komt aan zijn trekken. Chef’Special, scoorde meerdere monsterhits in Nederland Gallowstreet maakt blazersensembles weer hip en de dames kunnen zwijmelen bij Thomas Azier.

Barong Hosting
Nieuw dit jaar is de Barong Hosting. Het label van Yellow Claw host een area en programmeert daar onder meer Mightyfools, Stoltenhoff en The Galaxy. Twee andere ‘vette’ namen hier zijn Chase en Valentino Khan.

Camping
Dan is er nog de camping: al jaren een festival op zich. Hier staan  onder meer op het programma: Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Rave van Fortuin, Puinhoop Kollectiv.

Solar vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 6 augustus aan de Maasplassen (De Weerd) in Roermond.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →