Familie 'trots' op overleden Chriet Titulaer

Print
Familie 'trots' op overleden Chriet Titulaer

Chriet Titulaer Afbeelding: ANP/Herman Pieterse

Venlo - Verdrietig, maar ook met veel trots neemt zijn familie afscheid van de zondagavond overleden Chriet Titulaer (73).

De geboren Hout-Blerickenaar verwierf landelijke faam als sterrenkundige en tv-presentator van onder meer 'Tros Wondere Wereld'.

Verzorging
Volgens zus Mia ging het al een tijdje bergafwaarts met hem. "De laatste jaren ging het minder met Chriet, hij moest constant verzorgd worden in het verpleeghuis."

Trots
Ze bewaart warme herinneringen aan haar broer. "Het was een gezellige jongen, die wist wat hij wou. Als Chriet wat had bedacht, dan gebeurde dat ook. Het Huis van de Toekomst is daar een mooi voorbeeld van. Chriet zei altijd: 'het maakt me niet uit hoe oud ik word, als ik maar alles heb kunnen doen en zoveel mogelijk van de wereld heb kunnen zien'. Dat is gelukt. Als familie zijn wij trots op wat hij allemaal bereikt heeft."

Lees ook: 
Sterrenkundige en tv-persoonlijkheid Chriet Titulaer overleden
Chriet Titulaer was een jeugdheld voor velen

In de krant van dinsdag een uitgebreide necrologie van Chriet Titulaer. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →