Vader en zoon doodgeschoten op Zoetermeers bedrijventerrein

Print
Vader en zoon doodgeschoten op Zoetermeers bedrijventerrein

De politie doet onderzoek bij de plek waar de schoten werden gelost Afbeelding: Regio15

Bij een schietpartij op een bedrijventerrein in Zoetermeer zijn vanochtend twee mannen doodgeschoten. Volgens getuigen gaat het om een vader en zijn zoon.

 

De schietpartij had rond 11.00 uur plaats bij op een parkeerplaats bij een bedrijf aan de Edisonstraat, op bedrijventerrein Zoeterhage. Aanvankelijk werd gemeld dat de twee slachtoffers zwaargewond  waren. Een traumahelikopter landde om medische bijstand te verlenen. Rond het middaguur meldde de politie dat de twee gewonden zijn overleden.De politie heeft de straat afgezet rondom de in de wijk Oosterheem aangetroffen uitgebrande auto - Foto: Regio15

Uitgebrand
In de naastgelegen wijk Oosterheem is een uitgebrande BMW gevonden. Waarschijnlijk gaat het om de vluchtauto van de dader of daders. 

Eerder vandaag vond een gewelddadige woningoverval plaats in Zoetermeer. De politie zegt vooralsnog geen verband te zien tussen deze twee zaken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →