Luikse kindermoordenaar filmde gruwelijke doodsstrijd van dochters

© Pagina uit de krant La Meuse

Philippe Roufflaer, de Luikse kindermoordenaar die op 30 december vorig jaar zijn twee dochters vermoordde, heeft de doodstrijd van zijn kinderen gefilmd. Dat meldt de krant La Meuse.

HBVL

Op het filmpje is te zien hoe Naora (11) en Loana (8) trillen van de medicamenten die ze door hun vader kregen toegediend. De meisjes smeken hun papa om te stoppen, maar die geeft geen krimp.

DetailsEr komen steeds meer gruwelijke details aan het licht over de dubbele kindermoord, eind vorig jaar in het Luikse Soumagne. Op 30 december 2016 vermoordde Philippe Roufflaer zijn twee dochtertjes Naora (11) en Loana (8), hij stak zijn huis in brand en probeerde nadien tevergeefs zelfmoord te plegen.

Volgens de Waalse krant La Meuse kregen de twee meisjes door hun vader een overdosis medicamenten toegediend. Pillen die hun vader zelf nam voor zijn psychologische problemen. Volgens de krant filmde de Luikse vader de gruwelijke doodsstrijd van zijn twee dochters dus ook nog.

MedicamentenOp het filmpje, dat een half uur duurt, is te zien hoe de twee meisjes trillen nadat ze de pillen kregen toegediend. Ze smeken hun vader ook om te stoppen, maar die geeft geen krimp. "Het is gedaan met jullie mama", zegt de vader. "Iedereen gaat samen vertrekken."

Roufflaer wordt aangeklaagd voor dubbele moord en brandstichting.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee