Verstappen zeven keer in actie tijdens racedagen

© ANP/Jerry Lampen

Raceliefhebbers komen dit jaar aan hun trekken tijdens de racedagen in Zandvoort. Op 20 en 21 mei zal Verstappen liefst zeven keer in zijn Formule 1-bolide stappen.

Redactie

De Limburger geeft in totaal vijf demonstraties en zal ook op andere momenten nog wat rondjes over het circuit rijden. In de praktijk betekent dat dat Verstappen op de zaterdag drie keer in zijn Formule 1-wagen stapt, een dag later doet Verstappen dat vier keer.

OptredensOverigens is er meer te beleven tijdens de Racedagen. Zo zijn er optredens van bekende artiesten en dj's, voor de kinderen zijn er een reuzenrad en diverse attracties en ook komen er stuntmotoren en stuntvliegers naar het circuit.

Vorig jaar waren de racedagen een groot succes. Meer dan 100.000 mensen reisden toen af naar Zandvoort om Verstappen aan het werk te zien.

Lees ook: ‘Hé, je komt ook uit Limburg'

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee