Mediation Juul Franssen en judobond levert niets op

© EPA

De rechtbank van Utrecht doet op 3 mei uitspraak in het kort geding dat Juul Franssen tegen de Nederlandse judobond heeft aangespannen. De Reuverse judoka en de bond zijn er niet in geslaagd samen tot een oplossing te komen.

ANP

De Judoka uit Reuver en de judobond stonden vorige maand tegenover elkaar voor de rechtbank. De rechter zou aanvankelijk op 12 april uitspraak doen maar gaf beide partijen drie weken extra de tijd om er met elkaar uit te komen. Nu dat niet is gelukt, doet hij op 3 mei alsnog uitspraak.Centrale locatieJanssen is naar de rechter gestapt omdat de judobond haar niet meer voor internationale wedstrijden inschrijft. Dat komt omdat de judoka weigert op een centrale locatie in Papendal te trainen. Als Franssen niet uitkomt op grote toernooien kan ze zich ook niet kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokio.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee