Voorstelling Pinkpop in meer Limburgse steden te zien

Hoofdrolspelers Huub Stapel en Henriëtte Tol.

Hoofdrolspelers Huub Stapel en Henriëtte Tol.© De Limburger/Ben van Duin

Toneelgroep Maastricht kondigt wederom extra speeldata van ‘Pinkpop’ aan, de voorstelling met onder anderen Rowwen Hèze, Huub Stapel en Suzan Seegers.

Ruud Maas

Het gezelschap spreekt van ‘groot succes en enorme publieke belangstelling’.

MaastrichtVoor het eerst zal het stuk ook te zien zijn in thuishaven Maastricht (Theater aan het Vrijthof, 21 mei), Roermond (Theaterhotel de Oranjerie, 8 juni) en Sittard (De Domijnen, 14 juni). In Heerlen wordt de voorstelling nog opgevoerd op 29 juni en 1 juli nadat eerder al uitvoeringen op 30 en 31 mei werden bijgeboekt.

LiefdesverhaalHet muzikaal liefdesverhaal onder regie van Servé Hermans, ging op 8 april in première in Theater de Maaspoort in Venlo en speelde daar vier uitverkochte voorstellingen, Heerlen had eveneens vier keer een vol huis. Voor ‘Pinkpop’ maakte Rowwen Hèze nieuwe muziek die de band live op het podium speelt.

Volg alles over Pinkpop bij De Limburger

Diverse verslaggevers zijn dit weekend op het festivalterrein in Landgraaf om verslag te doen van Pinkpop 2022. Gedurende 3 dagen plaatsen we recensies, reportages, interviews, foto's & video's en vind je alle bijzonderheden terug op de site. Ga naar > delimburger.nl/pinkpop en mis niets!