Vrouw mag jaar kapperszaak niet meer in na 'agressief en intimiderend gedrag'

Print
Vrouw mag jaar kapperszaak niet meer in na 'agressief en intimiderend gedrag'

Afbeelding: Istock/Facebook

Rachel Bothmer was niet tevreden over het resultaat van een kappersbehandeling. Nu mag ze de zaak niet meer in.

Ze is, enkele dagen na het incident, nog steeds verontwaardigd. Rachel Bothmer (23) uit Sittard kreeg deze week een verbod van een jaar om kapsalon Haar&Zo in Heythuysen te betreden. "Onvoorstelbaar dat een zaak zó reageert op een klacht van een klant."

Geen probleem 
Vorige week vrijdag liet Bothmer haar haar verven. "Op de Facebookpagina van Haar&Zo had ik mooie voorbeelden gezien hoe ik het wilde hebben: bovenin wat donkerder en langzaam naar beneden toe lichter wordend (fotootje links, red.). Geen probleem, zeiden ze."

Omdat de behandeling veel langer duurde dan Bothmer had verwacht, ging ze eind van de middag uiteindelijk met natte haren de deur uit omdat ze weg moest, iets wat ze vooraf had aangegeven, zegt ze. "Pas thuis zag ik dus het eindresultaat. En ik schrok enorm." De onderste haarregionen waren niet alleen "zo dor als stro", ook over de kleur was ze niet tevreden.. 

Heel rustig
De dag erop ging ze verhaal halen bij de kapsalon. "Ik was heel rustig. Maar liet wel duidelijk merken dat ik ontevreden was. Ik had 160 euro betaald en wilde mijn geld terug. En ik zei dat ik niet weg zou gaan voordat ik dat geld had." Omdat de Sittardse inderdaad in de wachtruimte plaatsnam, belde mede-eigenaresse Bo Paasman van de kapsalon de politie, die de Sittardse vroeg het pand te verlaten. En dat gebeurde, bevestigt een politiewoordvoerder. 
 

 

Lees het complete artikel in de krant van vandaag.

Al abonnee? klik hier om naar de digitale krant te gaan.

Nog geen abonnee en verder lezen?
Probeer de digitale krant dan 4 weken gratis!

Probeer nu

 

 

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →