Trump scheldt weer op media tijdens toespraak

Print
Trump scheldt weer op media tijdens toespraak

Afbeelding: AFP/Jim Watson

De Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens een grote manifestatie op zijn honderdste dag als president weer eens fors uitgehaald naar de media.

Zenders als CNN en MSNBC 'zijn fake nieuws', zei Trump zaterdagavond in Harrisburg. Hij verweet de journalisten dat zij bewust slecht over hem berichten.

Saai
De president nam ook het Correspondents' Diner op de hak. Bij het jaarlijkse galadiner van de parlementaire pers in Washington is het gebruikelijk dat de zittende president een humoristische optreden geeft. Trump heeft echter afgezegd. Het is de eerste keer in meer dan dertig jaar dat een president niet aanwezig is bij het diner. Volgens Trump zou het vooral 'saai' zijn bij het diner.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen