Dodelijk weekend: drie steekpartijen met fatale afloop

© ANP/Olim Bajmat

Verspreid over Nederland zijn er afgelopen weekend drie doden gevallen door steekpartijen. De slachtoffers waren een 16-jarige jongen en twee mannen.

Redactie

In Nijmegen stierf een 51-jarige man uit de stad nadat hij werd neergestoken in een café.

ZiekenhuisDe fatale steekpartij volgde in de nacht van zaterdag op zondag op een ruzie. De politie hield enkele uren na het geweld een 30-jarige man uit Beuningen aan. Hij zou eerder op de avond al ruzie hebben gemaakt met het slachtoffer. Hij vertrok, maar kwam later terug met een mes. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar was niet meer te redden.

Zaterdagavond was het ook al raak in Assendelft (Noord-Holland). Een 16-jarige jongen werd in het centrum van Zaandam aangevallen en neergestoken. De jongen overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldde de politie zondagochtend vroeg.

ReanimerenIn Oss werd zaterdagavond laat tot slot een man in zijn woning doodgestoken. Er werd op straat nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar ook in dit geval mocht dat niet meer baten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee