Twee Limburgse meisjes (15 en 17) al een week vermist

Print
Twee Limburgse meisjes (15 en 17) al een week vermist

Afbeelding: Facebook

Twee Limburgse meisjes zijn al een week vermist. Het gaat om de 15-jarige Valentina Scheffer uit Sittard en de 17-jarige Sheyenna Stöver uit Tegelen.

Beide meisjes verbleven in de Gastenhof in Urmond, een orthopedagogisch behandelcentrum voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek.

Feestje
Valentina is op zaterdag 22 april rond 18 uur door haar broer afgezet bij het station in Sittard. Daar zou ze worden opgehaald door Sheyenna om samen per trein naar een feestje van een vriend te gaan, vertelt de broer.

Op maandag zond Valentina nog een berichtje dat ze bij de oma van Sheyenna waren, maar dat bleek niet te kloppen. "Ze zijn nooit bij oma geweest", bevestigt een tante van Sheyenna.

Vermissing
Valentina’s broer Shane heeft zondag een oproep geplaatst op Facebook. De vermissing is op 24 april gemeld bij de politie. "Het heeft onze aandacht", aldus een woordvoerster. Volgens de politie is er ná 24 april nog ‘enig contact’ geweest tussen een van de meisjes en familieleden. Valentina en Sheyenna zijn in het verleden samen al eens eerder een tijdje weggeweest, bevestigt de politie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen