Slotconcert Rowwen Hèze in 3 minuten uitverkocht

Print
Slotconcert Rowwen Hèze in 3 minuten uitverkocht

Afbeelding: ANP/Ade Johnson

Het slotconcert dat Rowwen Hèze op zaterdag 4 november geeft, was in drie minuten uitverkocht. Een absoluut record, meldt de band via de eigen website.

De voorverkoop van de kaarten startte zaterdag om 10 uur ’s ochtends en binnen drie minuten waren alle zaterdagkaarten en passe-partouts weg.

Snel weg
Alleen voor het vrijdagconcert op 3 november zijn nog enkele tickets beschikbaar. Naar verwachting zijn ook die kaarten binnen no time weg.   

Rowwen Hèze sluit traditiegetrouw elk jaar het seizoen af met het Slotconcert in America. Dat gebeurt dit jaar op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017. Zo’n 22.500 mensen zullen de concerten bijwonen. Gastartiesten zijn dit jaar Typhoon en La Pegatina.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen