Eric Eussen nieuwe trainer HandbaL Venlo

Print
Eric Eussen nieuwe trainer HandbaL Venlo

Eric Eussen Afbeelding: Stefan Koopmans

Eric Eussen (44) uit Wijnandsrade wordt de nieuwe trainer van de mannen van HandbaL Venlo. Eussen volgt Robin Gielen op die naar de Venlose vrouwen vertrekt. Hij was eerder trainer bij Sittardia, Swift 2000 en Rapiditas. Eussen tekent een contract voor een seizoen bij de Venlose club met een optie tot verlening.

Ad Roest, voorzitter van Topsport Cabooter Group/HandbaL Venlo denkt dat Eussen de kwaliteiten heeft om van Venlo een stabiele eredivisieploeg te maken.

Geen onbekende
Voor een aantal spelers van Venlo die overkomen van Swift 2000 is Eussen geen onbekende. "Ik ken de meeste spelers dus ik weet welke kwaliteiten aanwezig zijn. We zullen de selectie wel nog moeten versterken." De Zuid-Limburger kiest voor Venlo omdat hij de uitdaging van het werken met een prestatieteam in de eredivisie zocht. Eussen is in het dagelijks leven werkzaam bij Rijkswaterstaat en vader van drie kinderen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →