Maankwartier Zuid wordt zichtbaar

Maankwartier Zuid begint zijn ‘kop’ eindelijk boven de bouwhekken uit te steken. Bijna anderhalf jaar was er weinig te zien.
Print

Er werd gewerkt aan de zuidelijke parkeergarage, terwijl het ontwerp voor het Maanhotel werd aangepast. Grondwerk vergt van oudsher de meeste tijd.

Vooruitgang
De afgelopen weken lijkt het ineens erg snel te gaan. Op de plaat verreizen de geraamtes van het treinstation en het hotel. Verder staat het licht stijgende hellingpad – de doorsteek vanuit de Saroleastraat - naar het stationsgebouw inmiddels in de steigers.

Opendag
Op de dag van de bouw (18 mei) wordt de plaats opengesteld.

Meer hierover in De Limburger van woensdag 3 mei

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen